Skip to content

Puenting a la Llosa del Cavall

La presa del pantà de la Llosa del Cavall al Solsonès, situada a 750 metres d’altitud, allotja el salt de bungee jumping més alt de tot Espanya.

El Bungee Jumping, que no puenting, és una activitat d’aventura que es pot practicar a la presa del pantà de la Llosa del Cavall.

El salt es realitza des de la plataforma, amb una caiguda lliure de fins a 122 metres d’altura, la qual cosa proporciona una emoció indescriptible fent arribar el nostre cos a velocitats de fins a 100 km/h!

puenting la llosa del cavall puenting salt
Font: Bungee.cat

Aquesta activitat consisteix a fer un salt amb elàstic des d’una plataforma situada a la part central de la Presa de l’Embassament amb d’unes cordes elàstiques i resistents, que es connecten al vostre cos; aquestes cordes ens frenaran suaument arribant a triplicar la seva llargada.

L’activitat es duu a terme sota la supervisió i les instruccions d’un instructor especialitzat, el qual ens informarà sobre les tècniques de seguretat i les normes a seguir durant la pràctica.

Així mateix, l’instructor es responsabilitzarà de la seguretat de tots els participants en tot moment.

Per a tots aquells que desitgin provar noves sensacions, el puenting i el bungee a la presa del pantà de la Llosa del Cavall al Solsonès és una activitat imprescindible.

És una experiència única que no s’oblida mai.

Completa el dia amb Kayak a la Llosa del Cavall

Quant dura el salt de bungee a la Llosa del Cavall?

El salt, entre la seva preparació i execució té una durada aproximada de 25 minuts, des que arribem fins que tornem a la plataforma després de fer el salt.

Què inclou l’activitat de puenting a la Llosa del Cavall?

  • Salt de bungee jumping des de la Presa de la Llosa del Cavall
  • Supervisió per part d’un instructor
  • Material de seguretat
  • Accés a la plataforma per a 2 acompanyants
  • Vídeo del salt
  • Seqüència fotogràfica del salt

Quina és l’edat mínima per a fer el salt a la Llosa del Cavall?

L’edat mínima per a poder fer el salt és la que estableix la majoria d’edat, sent així de 18 anys; però també hi ha un màxim, i és que no es poden sobrepassar els 55 anys.

Així mateix, també hi ha certes restriccions sobre el pes, no podent pesar menys de 45 quilos ni més de 110.

Què és el puenting?

El Puenting, en canvi, és una activitat que consisteix a saltar des d’un pont, habitualment sobre el riu. El salt és realitzat a través d’unes resistents i segures, ancorades al pont, des de la qual es pot gaudir d’unes vistes privilegiades de la zona. La durada d’un salt de puenting és de 20 segons, el que permet gaudir de les sensacions d’emoció i vertigen, sense que aquestes s’allunyin mai del límit de la seguretat.

El salt en la modalitat de puenting no es realitza a la presa de la Llosa del Cavall.

VES AL WEB DE BUNGEE.CAT PER A MÉS INFORMACIÓ